Barion Pixel


Sziasztok, bár tudom, hogy elég több rétegű az oldal s az ami megtalálható nálam, éppen ezért egy rövid összefoglalóval készültem nektek. Hogy mit, miért? Hogyan indult nálam ez a “mánia”.

Kislányként én fiúkkal nőttem fel. Nem szerettem a szoknyákat, rágtam a körmömet és menekültem a fésű elől, mivel már akkor is extrémen göndör hajam volt. Sokáig teljesen fiús lány voltam és nem igazán érdekelt a szépségápolás. Középiskolában viszont minden megváltozott. Elkezdtem sminkeket,arc maszkokat, hajápolásra alkalmas termékeket és persze hajvasalót. Ekkor még a napi rutinom nem érett be. Egyszerűen képes voltam sminkbe elaludni és a göndör hajamat szénné égetni. Kellet ismét néhány év és néhány barátnő akik lebeszéltek a hajvasalásról, hajfestésről.

Ekkora már a hajam teljesen tönkre ment, de szerettem volna a régi fürtjeimet vissza nyerni. Persze mire idáig eljutottam a hajammal a smink és a szépségápolási szokásaim is sokat változtak jó irányba. Előtérbe kerültek a természetesebb színek és nagyobb hangsúlyt fektettem a természetes anyagokra. Ám én hiába fektettem ezekre nagyobb hangsúlyt, arra jöttem rá, hogy a drogériák kevésbé foglalkoznak valójában azzal, hogy mindenkinek megfelelő termékek kerüljenek a polcok. A választási lehetőség kimerül néhány termékben. Mint például: száraz haj, zsíros haj, töredezett haj, egyenes haj, és némi göndör haj. A sminkeknél se jobb a helyzet.

Ezért döntöttem úgy, hogy szeretnék ezzel a résszel is foglalkozni.

Elkezdtem termékeket keresni, hogy milyen lehetőségek vannak, és rá találtam olyan termékekre, amik megállják a helyüket, csak éppen itthon kevésbé ismertek. Több hetes keresgélés, utána olvasás után, vélemények után sikeresen össze válogattam olyan termékeket, melyek nem csupán teljesen megbízhatóak, de pénztárca barátok.

Ám ezek mellet nem csak olyan krémeket kerestem amik a bőrnek jótékonyak, de olyan gépeket is amelyek otthon is elférnek és bármikor lehet használni őket.

Így bővült ki a termék családunk Sonic arcmasszírozóval, testmasszázs kefével, arc tisztító kefével, bőrregeneráló hengerrel, mitesszer eltávolítóval és fej masszázs termékekkel. 

Célunk az, hogy minden nő otthonába olyan termékeket juttassunk el, amelyeket személyre szabottan tudnak maguknak össze válogatni a bőrüknek és a hajuknak. Mindezek mellet a lehető leginkább pénztárca barát árakat dolgozunk ki, hogy egy fiatal kamasz, egy család anya és egy idősebb hölgy is betudja szerezni azt ami számára a legmegfelelőbb termék.

Tudtad? 

 

1, Az arcunkon a legérzékenyebb a bőrünk, itt reagál a leggyorsabban a hormonális és környezeti változásokra.

2, A bőr a szemhéjunkon a legvékonyabb, mindössze 0.02 mm vastag!

3, A hőségben átlagosan 7–10 liter vizet izzadunk ki a bőrünkön keresztül – nem csoda, hogy olyan fontos a megfelelő folyadékfogyasztás!

4, A pozitív érzelmek élénkítik a vérkeringést a bőrben, és aktivizálják a nevetéshez használt izmokat. Miért olyan fontos ez? A bőrünk a lelkünk tükreként mindent megmutat. Gondolj csak arra, amikor elpirulsz vagy elsápadsz, az érzelmeink kiülnek az arcunkra. Vagyis, ha jó hangulatban vagy, az arcod is friss és ragyogó lesz.

Shopping Cart
Scroll to Top