Barion Pixel

Micellás víz zöld agyaggal 500ml

4699Ft

A feltüntetett ár a 27% ÁFÁT tartalmazza!

A vegán micellás folyadék gyengéden, de hatékonyan tisztítja és frissíti az igényes kombinált és zsíros bőrt. Tökéletesen eltávolítja a sminket, a szennyeződéseket és a felesleges faggyút. Ezenkívül eltömíti a pórusokat, megakadályozza a túlzott fényt. A tisztító szakaszban mindent biztosít a bőrnek, amire szüksége van, hidratálja, tonizálja, kényelmet és megkönnyebbülést érez, tökéletesen felkészíti a bőrt a további ápolásra. A kozmetikum összetétele:

  • Zöld agyag erős antibakteriális, tisztító tulajdonságokkal rendelkezik. Felszívja a szennyeződéseket és a felesleges faggyút. Ezenkívül mikro- és makroelemekkel látja el a bőrt.
  • Aloe vera juice gazdag A, B, C és E vitaminokban és ásványi anyagokban, tartós és mélyen hidratáló, rendkívüli képességgel rendelkezik a víz felhalmozódására, aminek köszönhetően megakadályozza annak elvesztését az epidermiszből. Elősegíti a bőr regenerálódását, javítja a rugalmasságot, megnyugtatja és enyhíti az irritációkat

Hatásai:

  • A faggyúmirigyek szabályozása
  • Tisztogatás
  • Antibakteriális

Használati ajánlások:

HASZNÁLAT ELŐTT ALAPOSAN RÁZZA FEL! Nedvesítse meg a vattapálcát folyadékkal, tisztítsa meg a bőrt. A termék nem igényel erős dörzsölést és öblítést. Használja reggel és este vagy napközben frissítő kezelésként.

Termék ajánló!

Shopping Cart
Scroll to Top